deenhu

Legal 500 Európa, Közel-Kelet és Afrika (2012)

Ajánlott ügyvédi iroda 2012-ben (Magyarországon) az alábbi szakterületeken:

  • Bank- és pénzügyi jog (4. szint)

A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda tanácsadást nyújt egy multinacionális bankkártya-kibocsátó számára a magyar tevékenysége átszervezése során, valamint egy izraeli ingatlanfejlesztő vállalkozás nemrég kérte jogi tanácsadási szolgáltatásukat egy több millió eurós hitelkeret tekintetében.

  • Jogviták rendezése (3. szint)

A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda az utóbbi időben a Glencore-t képviselte magyar rendes bíróság előtti perben és egy Egyesült Királyságbeli választottbírósági eljárás során. Kelemen László,polgári peres ügyvéd vezeti a csoportot.

  • Munkajog (3. szint)

A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda tanácsadást nyújtott egy elektronikai alkatrész gyártó vállalat számára szakszervezeti tárgyalások, valamint egy átszervezés tekintetében. Szintén tanácsadást nyújt egy multinacionális bankkártya-kibocsátó számára a magyar tevékenysége átszervezése során.

  • Társasági átalakulások és részesedésszerzések (3. szint)

A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda multinacionális vállalatoknak nyújt tanácsadást csoportszintű egyesülések és átszervezések magyar elemei vonatkozásában, és a legutóbb magyar vállalkozások szétválásában is segítséget nyújtott. Az ING az egyik legfontosabb ügyfél.

  • Ingatlanjog (4. szint)

A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Irodát ajánlják „a meggyőző válaszadási határidők”és „a következetesen magas színvonalú jogi tanácsadás” miatt. Az iroda egy helyi ingatlancéget képviselt egy több millió eurós földértékesítési ügyletben, ahol egy nagy külföldi kereskedelmi lánc volt a vevő; továbbá tanácsadást nyújtott egy nemzetközi árukereskedő vállalat számára földvásárlási és építkezési ügyekben. A team vezetője Kelemen László, „jól tájékozott és proaktív jogász”.

  • Adójog (2. szint)

Kárpáthegyi Tamás vezeti a Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda adójogi teamjét, amely az iroda banki és pénzügyi ügyfeleinek nyújt tanácsadást az adójogi jogszabályok tekintetében.

weboldal készítés: emotions
üzemeltetés és karbantartás: ALPHANET