deenhu

Legal 500 Európa, Közel-Kelet és Afrika (2013)

Ajánlott ügyvédi iroda 2013-ban (Magyarországon) az alábbi szakterületeken:

  • Bank- és pénzügyi jog (4. szint)

A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda tanácsadást nyújtott egy multinacionális bankkártya-kibocsátó számára átszervezésének magyar aspektusai kapcsán, valamint egy multinacionális technológiai cégnek segítséget nyújtott pénzügyi lízing és európai határokon átnyúló szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdések tekintetében. Kelemen László „tehetséges”, „ügyfélközpontú” és „tapasztalt”.

  • Társasági átalakulások és részesedésszerzések (3. szint)

A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda „rendkívül elkötelezett” teamje társasági átszervezések, helyi felvásárlások és általános társasági jogi problémák területén nyújt tanácsadást ügyfeleinek. Az „ügyfélközpontú” team vezető, Kelemen László „tehetséges” és „tapasztalt”, és az Aegon is az ügyfelei közé tartozik.

  • Jogviták rendezése (3. szint)

A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda „komoly” és „megbízható” teamje hazai bírósági, valamint GAFTA választottbírósági eljárások során képviseli a pénzügyi szolgáltató, logisztikai és gyártó szektorba tartozó ügyfeleit. Az ING-t is képviselték egy ingatlan jogvitában a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Választottbírósága előtt.

  • Munkajog (3. szint)

A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda európai cégek magyar leányvállalatai nevében jár el az alkalmazási politikák, átszervezések és munkaviszony-megszüntetések területén. Vikor Áron Dávid vezeti a teamet, amelynek Fehérvári Szilvia is tagja.

  • Ingatlanjog (4. szint)

A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda gazdasági eszközkezelési ügyekben nyújt tanácsadást az ING-nek, valamint zöldmezős beruházások során segíti egyéb ügyfeleit az energia-, autógyártó- és kozmetikai szektorokból.

weboldal készítés: emotions
üzemeltetés és karbantartás: ALPHANET