deenhu

Legal 500 Európa, Közel-Kelet és Afrika (2014)

Ajánlott ügyvédi iroda 2014-ben (Magyarországon) az alábbi szakterületeken:

  • Bank- és pénzügyi jog

„A bank- és pénzügyi jogi csoportot a Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Irodánál a professzionális Kárpáthegyi Tamás vezeti, akinek az erőssége az EU-s és magyar szabályozás területén szerzett tapasztalataiban rejlik.”

  • Versenyjog (3. szint)

„A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda aktívan közreműködött versenyjogi ügyekben, melyek során a logisztikai, biztosítási és banki szektorokban tevékenykedő ügyfeleit képviselte a Gazdasági Versenyhivatal előtti kartelleljárásokban. Kelemen László, partner a legfontosabb kapcsolattartó.”

  • Társasági jog és M&A (3. szint)

„A biztosítási, gépgyártási, valamint logisztikai cégeket is magában foglaló széles ügyfélspektrummal rendelkező társasági jogi és M&A jogterületet nemzetközi színvonalú szolgáltatásairól ismerik. Kelemen László, a jogterület vezetője és Balsay Éva ügyvéd nagyon intelligens és hozzáértő.”

  • Jogviták rendezése (3. szint)

„A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda legutóbbi peres ügyei közé hűtlen kezelés, jó hírnév sérelme és szerződésszegés miatt indított eljárások tartoznak. Kelemen László tárgyalókészsége erőteljes benyomást kelt.

  • Munkajog (3. szint)

„A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda munkaszerződések, belső politikák, kollektív szerződések és munkaviszony-megszüntetések kapcsán nyújt tanácsadást ügyfeleinek, amelyek a technológiai, mezőgazdasági gépgyártó cégek és kozmetikai kiskereskedelmi láncok közül kerülnek ki.”

  • Ingatlanjog (3. szint)

„A jó ár-érték arányt és a gyors válaszadást lehet kiemelni a Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda ingatlanjogi csoportjának munkájával kapcsolatban, amely ingatlankezelési tanácsadást, ingatlanok akvizíciójával és lehetséges fejlesztéseivel kapcsolatos munkákat foglal magában.”

weboldal készítés: emotions
üzemeltetés és karbantartás: ALPHANET