deenhu

Legal 500 Európa, Közel-Kelet és Afrika (2018)

Ajánlott ügyvédi iroda 2018-ban (Magyarországon) az alábbi szakterületeken:

  • Bank és pénzügyi jog (3. szint)

 

„A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda magyar és nemzetközi bankok, valamint egyéb pénzügyi vállalkozások számára nyújt tanácsadást vagyonkezelési, felvásárlási, projekt és egyéb finanszírozási ügyletek terén. Vincze Péter ‘nagyon megbízható és okos’.”

  • Társasági jog és M&A (2. szint)

 

„A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda csapata kiemelkedő a ‘rendkívül támogató, készséges és üzlet-központú szemlélete’ miatt. A rendkívül elismert Kelemen László legutóbb egy nyersanyagokkal foglalkozó multinacionális cégnek nyújtott jogi tanácsadást egy sor részesedés értékesítése során.”

  • Versenyjog (3. szint)

 

„A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda a banki szektorba tartozó ügyfeleit versenyhivatali eljárásokban is képviseli. Kelemen László vezeti a csapatot, aminek Dominek Balázs is tagja akinek jogi tanácsadói munkája ‘jó egyensúlyt teremt az üzleti igények és a jogi környezet között’.”

  • Jogviták rendezése (3. szint)

 

„A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda rendszeresen foglalkozik belföldi és nemzetközi vitarendezéssel. A legutóbbi kiemelkedő ügyek között megtalálható egy nemzetközi biztosító társaság magyar ingatlan-leányvállalatának képviselete egy kártérítés igény érvényesítésében. Kelemen László vezeti ezt a szakterületet.”

  • Munkajog (3. szint)

 

„Vikor Áron csapata a Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Irodánál a peres és peren kívüli munkajogi ügyeket kezel külföldi és belföldi ügyfeleknél egyaránt. Fehérvári Szilvia ‘jogi szakvéleményét világosan és közérthetően kommunkálja.”

  • Projektfinanszírozás és energia szektor (3. szint)

 

A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Irodában, Fehérvári Szilviát ajánlják ‘erőteljes üzleti orientációja, proaktív hozzáállása és a magyar energia szektor mély ismerete miatt’. Vincze Péter szakterület-vezető szintén elismert. A csapat számtalan projektfinanszírozási és kereskedelmi ügylettel foglalkozott.”

  • Ingatlanjog (3. szint)

 

“A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda széles körben szerzett tapasztalatot az ingatlan kereskedelmi ügyekben […]. Szabó Tamás és Kiss Domonkos az elsődlegesen megadott kapcsolattartók.”

weboldal készítés: emotions
üzemeltetés és karbantartás: ALPHANET