deenhu

Rólunk

Az iroda története

A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda létrejötte a Szabó és Társai Ügyvédi Irodára vezethető vissza, amelyet Szabó Tamás alapított, többedmagával, 1996-ban. Az eredeti iroda az Ernst & Young Magyarország adó- és jogi osztályán dolgozó ügyvédekből alakult, akik többségükben mind a mai napig az irodánál dolgoznak. Az iroda 2003-ig az Ernst & Young magyar tagvállalata volt, 2004-től pedig két és fél éven keresztül a Salans-szal kooperációban működött. Az iroda jelentős, multinacionális vállalatokból, valamint magyar nagy- és középvállalatokból álló ügyfélkört alakított ki.

Az iroda szakterületei közé tartoznak különösen az adózással, a társasági és kereskedelmi joggal kapcsolatos ügyek, valamint a gazdasági szféra különböző területei, beleértve az ingatlanügyleteket és pénzügyi szolgáltatásokat. Az iroda jogászai közül sokan dolgoztak külföldön ügyvédi irodákban és rendelkeznek külföldi intézményeknél szerzett posztgraduális képesítéssel.

Az ügyvédi iroda célja, hogy ügyfelei számára teljes körű megoldásokat nyújtson a legmagasabb szakmai színvonalon. Az iroda szolgáltatásait magyar, angol és német nyelven nyújtja ügyfelei részére.

 

weboldal készítés: emotions
üzemeltetés és karbantartás: ALPHANET